Flerbruksanlegg ved Tretjønnbanen

Opprettet søndag 18. november 2012


fb1Det jobbes med et aktivitetsområde ved Tretjønnbanen. Denne bydelen har ikke noe slikt tilbud til de unge fra før, og velforeningen synes at dette kan bli et spennende samhandlingsprosjekt sammen med Gimletroll og kommunen.

Gimlekollen velforening håper på at vi nå skal kunne lage bydelens "kuleste treffsted" for alle som bor i vårt område, da sammen med IK Gimletroll og kommunen.

Vi har hatt en prosjektgruppe som har jobbet med disse planene siden 2011, og endelig har vi nå klart å komme frem et felles forslag til løsning for en optimal utnyttelse av hele Tretjønn banen for aktivitet og miljø.

Det vi nå ser frem til er selvfølgelig å få satt spaden i jorda, men før det må vi vise til gode planer for optimal utnyttelse av dette området, ansvarsfordeling og en refinansieringsplan.

Vi søker derfor støtte fra beboerne i området, og da tenker vi i første rekke på at vi faktisk har brukerne med oss på dette prosjektet fremover.

Først nå kan vi gå videre med våre planer som viser til våre tanker og ideer rundt prosjektet vårt så langt, og vil du se mer på dette kan følge med her på våre hjemmesider og på vår Facebookside hvor bilder og øvrig dokumentasjon nå blir liggende tilgjengelig fremover.

Nå vil vi gjerne ha noen tilbakemeldinger fra dere som faktisk kunne tenke dere å bidra med synspunker og eventuelle nye innspill til andre ideer rundt prosessen videre.
Gi oss en tilbakemelding på hva dere synes så langt, så kan vi en gang på nyåret ta en oppsummering sammen for å jobbe videre med sakene herfra.

Si fra om du ønsker å delta i prosjektet videre sammen med oss, for vi trenger noen flere kloke hoder når det nærmer seg for bruk av spader/snorklipping etc.
For å si det slik - vi trenger nå en liten og effektiv gruppering av vi som skal bruke dette stedet aktivt, til å styre dette i havn sammen med de øvrige aktørene som allerede er på banen.

Da vil alle som bor i denne bydelen kunne få et meget unikt, sentralt og sikkert treffsted som er tilrette lagt for flerbruk og aktivitet. En optimal investering for våre barn og barnebarns fremtid!

Takk for oppmerksomheten.


Mvh.
Sigurd Reiersen
Gimlekollen Velforening
Prosjekt flerbruksanlegg
Mob. 412 73 412
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anlegget er planlagt i enden av Tretjønnbanen, like ved Bergtorasvei ut mot Tretjønnveien:

P1010251 P1010260

Her er skissene på anlegget fra rådgivende ingeniørfirma COWI:

P1010260 fb1 fbfb2

 

Her er bilder fra tilsvarende flerbruksanlegg som vi nå ønsker oss ved Tretjønn:

P1000814 P1000816 P1000819 P1000822

hovden1 hovden2 hovden3 hovden5

Vi håper så mange som mulig ser nytten av å være solidariske og betale medlemskap i velforeningen. Du er fullverdig medlem med stemmerett på årsmøtet hvis du har betalt kontingent. Den er på kr. 300,- og skal betales til kontonummer 3060.19.32497. Husk å merke med navn og adresse!
Årsmøte torsdag 20. april kl 19 på Presteheia klubbhus. Alle som har betalt kontingent kan stemme.

Alle kan bli medlem i vårt vel

Et medlemskap i Gimlekollen velforening er i dag frivillig, og koster kun kr 300,- pr husstand pr år. Bor du mellom Jegerberg og Fagerholt, så er det naturlig at du skal føle deg både hjemme og tilknyttet vår velforening.

Trafikkfarlige områder?

Velforeningen kan kontaktes når du og dine naboer ønsker å belyse trafikale utfordringer. Dere må da gjøre en skriftlig henvendelse til velforeningen og vi tar opp saken seneste i påfølgende styremøte. 

Vi har behandlet fartsgrenser, skilting og fotgjengerfelt i stor grad til nå.

Nærmiljøtiltak - søke om tilskudd?

Du og dine naboer kan søke om tilskudd hos velforeningen. Kritiansand kommune kaller dette "nærmiljøtiltak". Det kan dreie seg om f.eks. oppgradering av lekeplasser, opprydding og bortkjøring av søppel og andre nærmiljøtiltak. Også faunatiltak som beplantning, fisk og fugl er naturlige saker for oss.

. © Gimlekollen velforening 2012-2016

©