Gratis konsert med Kjetil Grande!

Opprettet tirsdag 16. juni 2015

kjetil grande

Lørdag 19. september kl 20 blir det gratis konsert med Kjetil Grande m/ band i FUS AMFI (Lindtjønn barnehage). Ta med hele familien til Lindtjønn for en flott musikalsk opplevelse lørdag kveld!


«KG is an amazing guitar player, I just love him!» 

Sitat Eric Clapton 

Kjetil Grande vant en Spellemannspris for sitt debutalbum i 2008, og ble året etter nominert til en spellemannspris for sitt andre album. Han ble samme år inviterte av Eric Clapton personlig, som oppvarmer for hans eneste Norges konsert, på Koengen i Bergen. Eric Clapton uttalte til norsk presse etter konserten, "KG is an amazing guitarplayer, I just love him"

I 2010 lanserte Grande albumet «You are the night» som ble utropt som et av årets beste norske album i flere av landets riksaviser.

Grande har også jobbet som låtskriver og gitarist, både på konserter og i studio med flere kjente artister. Nevnes kan, Vinni, Paperboys, Thom Hell, Marion Ravn, Helene Bøksle, Knut Reiersrud, Vidar Busk, Marte Wulff, Erik Faber, Samsaya, Anne Marie Almedal, Charlotte Qvale, Matilda, Salvador Sanchez samt mange flere!

I 2012 bidro Grande også med en låt på plateutgivelsen «Guitarmageddon» som var en hyllest til klassisk 60-70 talls rock, sammen med blandt andre Frode Alnæs og Lars Håvard Haugen (Hellbillies).

Grandes nye album lanseres sommeren 2015, og er produsert av den anerkjente produsenten, Yngve Sætre, som også er mannen bak platene til Kaizsers Orchestra, Dum Dum Boys, samt mange flere.

kjetil grande

Vi håper så mange som mulig ser nytten av å være solidariske og betale medlemskap i velforeningen. Du er fullverdig medlem med stemmerett på årsmøtet hvis du har betalt kontingent. Den er på kr. 300,- og skal betales til kontonummer 3060.19.32497. Husk å merke med navn og adresse!
Årsmøte torsdag 20. april kl 19 på Presteheia klubbhus. Alle som har betalt kontingent kan stemme.

Alle kan bli medlem i vårt vel

Et medlemskap i Gimlekollen velforening er i dag frivillig, og koster kun kr 300,- pr husstand pr år. Bor du mellom Jegerberg og Fagerholt, så er det naturlig at du skal føle deg både hjemme og tilknyttet vår velforening.

Trafikkfarlige områder?

Velforeningen kan kontaktes når du og dine naboer ønsker å belyse trafikale utfordringer. Dere må da gjøre en skriftlig henvendelse til velforeningen og vi tar opp saken seneste i påfølgende styremøte. 

Vi har behandlet fartsgrenser, skilting og fotgjengerfelt i stor grad til nå.

Nærmiljøtiltak - søke om tilskudd?

Du og dine naboer kan søke om tilskudd hos velforeningen. Kritiansand kommune kaller dette "nærmiljøtiltak". Det kan dreie seg om f.eks. oppgradering av lekeplasser, opprydding og bortkjøring av søppel og andre nærmiljøtiltak. Også faunatiltak som beplantning, fisk og fugl er naturlige saker for oss.

. © Gimlekollen velforening 2012-2016

©