Lekeplasser

Opprettet onsdag 17. juni 2015

lekeplassGimlekollen Velforening har fått flere henvendelser fra beboere som har lekeplassen som tema.

I våre boligområder ligger det mange lekeplasser. Velforeningen har ansvar for de mindre lekeplassene. Kommunen ved parkvesenet har ansvar for de store «kvartals-lekeplassene».

 

Velforeningen drives av og for beboerne, styret behandler innkomne søknader som handler om å bytte ut ødelagt utstyr. Når det gjelder den arbeidsinnsatsen som trengs for å reparere og holde vedlike lekeplassene rundt om i området vårt, er det et ansvar som alle vi som bor i området må ta sammen. Det er de beboerne som bruker de ulike lekeplassene, som må organisere dugnader for å holde lekeplassene fine. Det kan være å passe på at det ikke er utstyr som har gått i stykker, sand i sandkassene, slå gresset.

Forespørsler eller søknader som handler om lekeplasser mottas på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom velforeningen innvilger søknaden, vil utstyr/materiell avtales, og beboere rundt lekeplassen må selv organisere dugnad for montering/arbeid. I etterkant sender dere et bilde for å vise resultatet.

Velforeningen forbeholder seg retten til å prioritere rekkefølgen på utbetalte midler. Og vi ser frem til samarbeid med beboerne i området. Vi ønsker å oppnå kravene kommunen stiller om årlig HMS inspeksjon, og vil på den måten være kvalifisert til å søke nærmiljø midler. Videre oppfordrer styret i velforeningen, alle husstander om å betale kontingenten på kr 300,- årlig.

 

lekeplass

Vi håper så mange som mulig ser nytten av å være solidariske og betale medlemskap i velforeningen. Du er fullverdig medlem med stemmerett på årsmøtet hvis du har betalt kontingent. Den er på kr. 300,- og skal betales til kontonummer 3060.19.32497. Husk å merke med navn og adresse!
Årsmøte torsdag 20. april kl 19 på Presteheia klubbhus. Alle som har betalt kontingent kan stemme.

Alle kan bli medlem i vårt vel

Et medlemskap i Gimlekollen velforening er i dag frivillig, og koster kun kr 300,- pr husstand pr år. Bor du mellom Jegerberg og Fagerholt, så er det naturlig at du skal føle deg både hjemme og tilknyttet vår velforening.

Trafikkfarlige områder?

Velforeningen kan kontaktes når du og dine naboer ønsker å belyse trafikale utfordringer. Dere må da gjøre en skriftlig henvendelse til velforeningen og vi tar opp saken seneste i påfølgende styremøte. 

Vi har behandlet fartsgrenser, skilting og fotgjengerfelt i stor grad til nå.

Nærmiljøtiltak - søke om tilskudd?

Du og dine naboer kan søke om tilskudd hos velforeningen. Kritiansand kommune kaller dette "nærmiljøtiltak". Det kan dreie seg om f.eks. oppgradering av lekeplasser, opprydding og bortkjøring av søppel og andre nærmiljøtiltak. Også faunatiltak som beplantning, fisk og fugl er naturlige saker for oss.

. © Gimlekollen velforening 2012-2016

©